Boksishop 2018 vaihtuva

Kroopinsuolle 30 uutta tonttia

Uusien tonttien myötä Tervaojantien liikenne lisääntyy ja se muuttuu kaduksi.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kroopinsuon alueelle Kyröön tulee kolmekymmentä omakotitonttia. Kunnanhallitus päätti aloittaa alueen asemakaavan laajennuksen ja muutoksen laadinnan. Tuleva tonttimäärä on sen verran suuri, että Tervaojantie on kunnostettava kaduksi. Rakentumisen myötä myös alueen virkistysalueita ja kevyenliikenteen reittejä on mahdollista täydentää.

Alue sijaitsee lähellä Kyrön taajamaa Oravakorventien ja Tervaojantien välissä olevilla pelto- ja metsäpalstoilla. Alue rajoittuu Junnimäen ja Junnilan asuntoalueisiin. Alueen pinta-ala on vajaa kymmenen hehtaaria, josta uutta asemakaavaa tulee noin viidelle hehtaarille.

 

Lue lisää 09.03.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot