Boksishop 2018 vaihtuva

Kukkakauppias iloitsisi kyläilykulttuurin elpymisestä

Ritva Jokela poikkesi hakemaan kimpun ystävälle ja osti samalla orvokkipelargonian itselle iloksi. Perjantaina Laila Siltasaari tarjoaa asiakkaille kahvit liikkeen 30-vuotisjuhlan kunniaksi.

KOSKI. Siltasaaren kukka- ja hautauspalvelu on palvellut koskelaisia jo 30 vuotta.

–Vielä toiset 30 vuotta olen ajatellut jatkaa, Laila Siltasaari leikillään lupailee, vaikka olisi voinut jäädä eläkkeelle muutama vuosi sitten.

Siltasaari kiittelee, että maalla ihmiset osaavat vielä arvostaa palvelua, ammattitaitoa ja erilaisia juhlia. Pelkällä kukkamyynnillä maallakin tosin on vaikea enää tulla toimeen. Siltasaari toteaa hautauspalvelun tuovan suurimman osan liikkeen tuloista.

Kukkakauppoja on Siltasaaren mukaan enää hieman yli tuhat, mutta myyntipaikkoja 6 000–7 000. Suuren tarjonnan myötä kukat ovat arkipäiväistyneet, eikä esimerkiksi onnittelukukkia harrasteta enää siinä määrin kuin ennen. Toisaalta kukkakauppojen toimintaan ovat vaikuttaneet muutkin seikat kuin kukkien marketmyynti.

–30 vuodessa on tapahtunut valtava muutos. Ennen esimerkiksi juhlat olivat isompia. Enää ei myöskään kyläillä. Ennenhän tädit olivat kovin menossa nimipäiville.

Siltasaaren kukka- ja hautauspalvelu juhlii perjantaina 16.3. kello 10–18 kahvitarjoilun merkeissä.

 

Lue lisää 13.03.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot