Boksishop 2019 vaihtuva

Miltä Yläne näytti 1920-luvulla kirkon tornista katsottuna?

Anton Korvan todennäköisesti 1920-luvulla ottamassa kuvassa on näkymä Yläneen kirkon tornista pappilan suuntaan. Kirkko–pappila -linjan vasemmalla puolella olevia rakennuksia ei ole enää ainuttakaan jäljellä. Hakalan rakennukset sijaitsevat linjan oikealla puolella. Tie, joka kulkee taloryhmän keskeltä, poikkeaa todennäköisesti nykyisen Haaviontien linjauksesta. Kuvan alareunassa on hautaus meneillään. Kiviset hautamuistomerkit olivat tuolloin vielä harvinaisia – suurin osa oli malmi- tai puuristejä.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com

 

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot