Boksishop 2018 vaihtuva

Neljä loukkaantui Huitinperän risteyksen ketjukolarissa

Huitinperäntien risteyksessä sattunut neljän henkilöauton ja linja-auton ketjukolari sai alkunsa kääntymistilanteesta. Kuva: Simo Päivärinta.

PÖYTYÄ/Kyrö. Perjantaina iltapäivällä kello 15.45 aikaan ysitien ja Huitinperäntien risteyksessä sattuneessa ketjukolarissa loukkaantui neljä henkilöä.

Tapahtumat saivat alkunsa tilanteesta, jossa jonossa ajaneet autot joutuivat hiljentämään väistääkseen vasemmalle Huitinperäntielle kääntyvää.

Loimaan suunnasta oli tulossa useamman auton letka, josta ensimmäinen kääntyi vasemmalle Huitinperäntielle. Seuraavana tullut teki jarrutuksen ja menetti autonsa hallinnan sillä seurauksella, että törmäsi vastaantulevan linja-auton vasempaan kylkeen. Henkilöauto pyörähti ympäri jääden keula tulosuuntaan. Siitä myös irtosi osia, jotka vaurioittivat toista henkilöautoa.

Jonossa seuraavana tulleet kaksi henkilöautoa pystyivät pysähtymään törmäämättä kumpaankaan kolarin osapuoleen. Takaa tullut neljäs henkilöauto kuitenkin törmäsi niiden perään. Onnettomuussarjassa loukkaantuneet kuljetettiin sairaalaan tutkimuksiin.

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot