Boksishop 2018 vaihtuva

Pöytyän tulevaisuusjohtaja näkee Pöytyän tulevaisuudessa työllisyyden kohenemista

Pöytyän tulevaisuusjohtaja Antti Aaltosella on kokemusta niin yrittäjyydestä kuin yritysten kehittämisestä yritysasiamiehenä.

PÖYTYÄ. Alkuvuodesta Pöytyän kunnan tulevaisuusjohtajana aloittanut Antti Aaltonen näkee Pöytyällä tulevaisuutta.

Tulevaisuusjohtajan tärkeimpiä tehtäviä ovat elinkeinoasioiden edistäminen, kunnan elinvoimasta huolehtiminen, työllisyysasioiden hoito ja tietohallinnon johtaminen.

–Elinvoiman kehittäminen on sydäntä lähellä, siksi hakeuduin Pöytyälle, Aaltonen sanoo.

Pöytyälle mahtuisi Aaltosen mielestä lisää esimerkiksi tietointensiivisen alan yrityksiä, jotka voivat hyödyntää etätyötä.

Työllisyysasioiden hoitamisessa Pöytyä on jo ottanut pitkän askeleen eteenpäin. Pöytyä on maaliskuusta lähtien maksanut kuntalisää yritykselle tai yhdistykselle, joka työllistää pitkäaikaistyöttömän. Tavoitteena on saada Pöytyän 90 pitkäaikaistyötöntä takaisin työelämään.

 

 

Lue lisää 16.03.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot