Boksishop 2018 vaihtuva

Sillankorvantiellä törmäillyt saatiin kiinni

AURA. Aurassa Sillankorvantiellä autokatokseen pysäköity henkilöauto koki keskiviikkoillalla kovia, kun Sillankorvantietä pitkin punaisella bemarilla ajellut nuorehko auralaismies menetti ajokkinsa hallinnan. Vuonna 1991 syntynyt auralaismies suistui tieltä päin autokatosta ja siellä ollutta autoa. Mies ei jäänyt tapausta selvittelemään vaan poistui autoineen paikalta. Hänen henkilöllisyytensä saatiin myöhemmin selville.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot