Boksishop 2018 vaihtuva

Auran S-market avasi

Auran S-marketin avajaiset houkuttelivat paikalle sankan väkijoukon.

AURA. Auran uusi S-market on auki. Ovet avattiin torstaina kymmenen aikaan. Uutta markettia saapui ihmettelemään sankka joukko ihmisiä. Avajaisvieraille oli tarjolla hernekeittoa, pihviä, ilmapalloja ja ostoskasseja sekä tietysti erilaisia avajaistarjouksia.

Uudesta marketista löytyy 8000 erilaista tuotetta. Erikoisesti tuoretavaravalikoimat ovat entistä monipuolisemmat.

 

Lue lisää 13.04.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot