Boksishop 2018 vaihtuva

Auranmaalta löytynyt kuusi ehdokasta maakuntavaaleihin

AURANMAA. Sekä Vasemmistoliitto että keskustapuolue ovat nimenneet auranmaalaisia maakuntavaaliehdokkaita. Pöytyäläinen Matti Rajala on lähdössä vasemmistoliiton ehdokkaaksi ensi syksyn maakuntavaaleihin. Vasemmistoliitolla on Varsinais-Suomessa tällä haavaa koossa 43 ehdokasta.

Varsinais-Suomen Keskustan piirihallitus nimesi kokouksessaan syksyn maakuntavaaleihin 49 ehdokasta. Mukana listalla on viisi auranmaalaista.

Tarvasjoelta ehdokkaaksi on lähdössä Minna Hallanheimo ja Marttilasta maanviljelijä Karri Rannikko. Pöytyällä ehdokkaita on tällä haavaa kolme: maanviljelijä Rauno Kajander, IT-asiantuntija Marika Loponen ja matkailuyrittäjä Laura Naire-Koivisto.

Kaikki auranmaalaiset ehdokkaat ovat kotikuntiensa kunnanvaltuutettuja.

Ensimmäiset maakuntavaalit järjestetään sunnuntaina 28. lokakuuta. Ehdokasasettelu päättyy syyskuussa.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot