Boksishop 2019 vaihtuva

Kirkkohallitukselta päätös Martinkosken seurakunnan perustamisesta

KOSKI, MARTTILA. Kosken ja Marttilan seurakuntien yhdistyminen yhdeksi uudeksi seurakunnaksi on saanut lopullisen sinettinsä. Tiistaina täysistunnossa koolla ollut kirkkohallitus päätti Kosken ja Marttilan seurakuntien lakkauttamisesta ja näistä muodostuvan Martinkosken seurakunnan perustamisesta.

Kosken ja Marttilan seurakunnat lakkautetaan 31.12.2018. Martinkosken seurakunta perustetaan 1.1.2019 alkaen. Syksyllä käydään jo yhteiset seurakuntavaalit normaalisti syksyn vaaliaikataulun mukaan.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot