Boksishop 2018 vaihtuva

Murat Alkis palautti ravintolan Oripäähän

Yrittäjä Murat Alkis toivottaa asiakkaat tervetulleiksi Oripään Ravintolaan, joka avataan maanantaina.

ORIPÄÄ. Oripäässä on maanantaista lähtien muutaman vuoden tauon jälkeen taas ruokaravintola, kun Oripään Ravintola avaa ovensa tutussa paikassa K-kaupan vieressä.

Ravintolaa pyörittää Yläneellä asuva yrittäjä Murat Alkis. Hän kuuli Oripään vapaasta liiketilasta Yläneen grilliä pitäviltä ystäviltään ja tarttui toimeen.

–Paikkaa on kunnostettu ja uudistettu tuntuvasti sekä ravintolasalin että keittiön puolelta, turkkilaislähtöinen Alkis selvittää.

–Ruokalistalla on pitsoja, kebabeja, hampurilaisia, burrittoja, salaatteja ja grillituotteita sekä monia erilaisia annoksia lapsille.

Arkisin Oripään Ravintola on auki aamukymmenestä iltakymmeneen, lauantaisin tuntia myöhempään ja sunnuntaisin puolesta päivästä iltakymmeneen.

 

Lue lisää 13.04.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot