Boksishop 2018 vaihtuva

Murto omakotitaloon Karinaisissa

PÖYTYÄ/Karinainen. Pöytyällä osoitteessa Kyröntie 988 olevaan omakotitaloon murtauduttiin perjantai-illan kello 18 ja lauantaiyön kello kahden välisenä aikana. Talosta anastettiin omaisuutta. Mahdolliset silminnäkijähavainnot voi kertoa poliisille numeroon 0295444933 tai sähköpostilla osoitteeseen vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi.

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot