Boksishop 2018 vaihtuva

Rattijuoppo kaahasi Marttilan keskustaajamassa

MARTTILA. Rattijuoppo kaahasi roimaa ylinopeutta Marttilan keskustaajamassa tiistai-illalla hieman ennen kymmentä. Henkilöautoa kuljettanut 35-vuotias mies ajoi Myllypellontiellä neljänkympin alueella keskinopeudella 101 kilometriä tunnissa. Mies saatiin pysäytettyä Kirkkotiellä. Hän puhalsi alkometriin 1,53 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot