Boksishop 2018 vaihtuva

Rattijuoppo unohti tankkauspistoolin

KOSKI. Rattijuoppo unohti tankkauspistoolin auton tankkiin kiinni Koskella tiistai-illalla. Poliisi sai kello 21.05 aikaan ilmoituksen kylmäasemalla tankanneesta kuljettajasta, joka oli lähtenyt ajamaan niin, että tankkauspistooli oli auton tankissa edelleen kiinni. Poliisipartio pysäytti autoa kuljettaneen somerolaismiehen Koskentiellä. Mies puhalsi alkometriin 0,67 milligrammaa alkoholia litrassa hengitysilmaa tuloksen. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja vahingonteosta.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot