Boksishop 2019 vaihtuva

Smash testasi vappusimat: melkoisia maku- ja hajueroja

Smash-nuortensivu otti varaslähdön vappuun ja testasi kolme erilaista simaa, joita löytyy lähikaupoista.

Marli Perinteinen Sima
Kitkerän jälkimaun takia ei miellyttänyt, vaikka sima olikin melko makeaa aluksi. Pullo ja sen ulkomuoto olivat kyllä houkuttelevan näköiset, koska pirteän värinen etiketti iskee silmään kaupan hyllyistä.
* *

Kaskein Juhlasima
Paljon makeampaa kuin edellinen sima. Myös maku tuli paremmin esille kuin muissa. Omasta mielestäni eniten aidon siman makuista. Pullokin oli kivan näköinen, mikä oli iso plussa.
* * * *

Spring Sima
Omaan makuuni vähän liiankin kovin hiilihapotettu, muistuttaa enemmän limsaa kuin simaa. Paljon vahvemman hajuinen kuin muut testattavat. Yksinkertainen etiketti pullossa näytti kivalta, vaikkei ehkä ensimmäisenä varastaisikaan huomiota.
* * *
(E.L.)

 

Arvosteluasteikko:
* * * * *  aivan mahtavaa
* * * *  hyvää
* * *  kannattaa maistaa
* *  kannattaa maistaa, jos vaihtoehtona on piimä
*  ei kannata maistaa, vaikka vaihtoehtona olisi piimä

 

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot