Boksishop 2018 vaihtuva

Uudet omistajat lupaavat purkaa huolta herättävän työväentalon Tarvasjoella

Viime vuosisadan alussa rakennetusta talosta on jo toinen puoli katosta ja yksi seinä romahtanut.

LIETO/Tarvasjoki. Osittain jo romahtanut entinen työväenyhdistys Pyrkijän talo Tarvasjoen Kallelassa herättää huolta lähistön asukkaissa. Kyläläiset pelkäävät lasten tekevän tutkimusretkiä röttelöön.

Vaaralliseen kuntoon päässeestä talosta kunta yritti jo entiselle omistajalle antaa purku- tai kunnostuskehotuksia, mutta tähän ei saatu kontaktia. Rakennuksen vaihdettua omistajaa asia ”jäädytettiin” hetkeksi. Nyt uusia omistajia on hoputettu ryhtymään toimeen.

Talo siirtyi pakkohuutokaupalla turkulaisille Lassi Heinoselle ja Marko Mäenpäälle viime syksynä. He lupaavat hoitaa asian.

–Vaarallinen osa on tarkoitus purkaa ensitilassa, mutta rakennuksen matala osa voi olla, että jätetään, Mäenpää sanoo ja lupaa, että purku tapahtuu kesän aikana.

Heinonen kertoo talon katon purusta sovitun jo urakoitsijan kanssa. Ennen purkua pitää hänen mukaansa kuitenkin kaataa tontilta puita, jotta purkutavara saadaan pinottua.

 

Lue lisää 13.04.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot