Boksishop 2019 vaihtuva

Vappukaljaa varkaille Oripään K-marketista ja Kyrön St1:ltä

ORIPÄÄ, PÖYTYÄ/Kyrö. Oripään K-kaupassa ja Kyrön St1:llä kävi torstain vastaisena yönä varkaita. Ilmeisesti tekijät ovat molemmissa tapauksissa samoja, sillä kummankin liikkeen valvontakameroissa näkyy neljä nuorta miestä.

Oripään K-kauppaan miehet murtautuivat kello 2.20–2.40 aikaan. Miehet tekivät kauppiaan mukaan pitkän rupeaman liikkeeseen päästäkseen, sillä he murtautuivat sorkkarauta ja vasara apunaan järeistä ovista. Sisälle myymälään asti he eivät päässeet, mutta varastosta lähti miesten matkaan alkoholia.

–Vappujuomia ilmeisesti haluttiin, kauppias Saku Vätti toteaa.

Myös toimistotiloissa murtautujat olivat käyneet ja jättäneet jälkeensä kaaoksen.

Kyrön St1:lle murtauduttiin noin kello 3.40 aikaan rikkomalla ulko-oven lasit. Huoltamolta anastettiin alkoholia ja tupakkaa.

–Helmikuussa varkaita kävi edellisen kerran, mutta he jäivät kiinni, St1:n Kimmo Pajula kertoo ja toteaa edellisten varkaiden olleen samoja, jotka kävivät myös Kosken ja Tarvasjoen SEOilla varkaissa.

Torstaiyön varkauksista mahdollisesti jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Loimaan poliisiin. Vihjeitä kaivataan numeroon 0295 444 933.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot