Boksishop 2018 vaihtuva

Verhonkulman tuulivoimaloille rakennusluvat

MARTTILA/Verhonkulma. Verhonkulman tuulivoimahake on etenemässä suunnittelusta toteutukseen. Marttilan tekninen lautakunta on myöntänyt Verhonkulma Wind Oy:lle rakennusluvan kuuteen tuulivoimalaan. Lupa myönnettiin enintään 215 metriä korkeilla ja roottorihalkaisijaltaan maksimissaan 150 metrisille voimaloille. Mikäli valittava voimalatyyppi poikkeaa merkittävästi lupahakemuksessa esitetyistä melu- ja välkevaikutuksista, tulee hakijan esittää uudet melu- ja välkemallinnukset ennen rakennustöiden aloitusta. Lupapäätöksen viimeinen valituspäivä on 23. huhtikuuta.

Voimaloista kolme tulee Verhonkulmalle Leppämäentien varteen. Kolme voimalaa tulee aiemmin nimettömän mutta nyt Reksuontieksi nimetyn tien vartaan. Reksuontien erkanee Tuomolantiestä.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot