Boksishop 2019 vaihtuva

Ysitien ohituskaistojen suunnittelu alkaa

SEUTUKUNTA. Varsinais-Suomen ely-keskus suunnittelee kolmen ohituskaistaparin rakentamista 9-tielle Auran Kuuskosken ja Humppilan rajan välille, Auraan, Pöytyälle ja Loimaalle.

Suunniteltavat ohituskaistaparit ovat Kuuskosken ja Jalkalan, Kumilan ja Mellilän sekä Koskenrannan ja Rantalankulman alueella.

Ely-keskuksen mukaan tiesuunnitelmien tekeminen alkaa tämän vuoden aikana tehtävillä maastomittauksilla ja varsinainen tiesuunnittelu käynnistyy ensi vuonna. Tienpitäjä tekee maastossa mittauksia, maaperätutkimuksia ja muita valmistelevia töitä.

Kun suunnitelmat ovat valmistuneet, ne asetetaan yleisesti nähtäville, jolloin asianosaisilla on mahdollisuus tehdä niistä kirjallinen muistutus.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot