Boksishop 2019 vaihtuva

Alumiinivaras jäi kiinni kuparivarkaista

AURA. Poliisi otti perjantaina iltapäivällä kiinni romanialaisen, noin 40-vuotiaan miehen epäiltynä muun muassa huhtikuun lopussa Aurassa tapahtuneesta alumiinivarkaudesta. Tällä kertaa mies oli naisseurueensa kanssa Aurassa anastamassa kupariromua. Mies on poliisilla pidätettynä jatkotoimia varten.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot