Boksishop 2019 vaihtuva

Anu Tamminen kisaa lauantaina tangomarkkinoiden semifinaaleissa

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyröläinen Anu Tamminen kisaa lauantaina tangomarkkinoiden semifinaalissa. Kilpailu järjestetään Raisiossa kauppakeskus Myllyssä. Tamminen on esiintymisvuorossa noin kello 9.30–10.

Ensimmäisessä vaiheessa laulaa 32 miestä ja naista, joista valitaan toiselle kierrokselle kuusitoista kummastakin sarjasta. Toisen kierroksen perusteella valitaan finaalin karsintaan kahdeksan kummastakin sarjasta.

Tamminen laulaa ensimmäisellä kierroksella tangon ”Naisen sydän”. Mahdollista toisen kierroksen lauluaan hän ei vielä paljasta.

Tamminen osallistuu nyt ensimmäistä kertaa tangomarkkinoille. Tsemppiviestejä on tullut paljon ja kannustajia on matkaamassa myös Myllyn kisaan.

Tammisella on tsemppari myös kilpailijoiden joukossa. Kotikarpalossa työskentelevän Tammisen kanssa samassa kilpailussa on mukana hänen työkaverinsa loimaalainen Hans-Veli Huhtala.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot