Boksishop 2019 vaihtuva

Aura virittelee Ysitien varteen uutta yritysaluetta

Aura aikoo hyödyntää sijaintiaan ja hankkia tonttimaata yritysten tarpeisiin. Kunnanjohtaja Mika Joki uskoo, että leveäkaistatie on tulevaisuudessa nelikaistainen ja Auran sijainti Turun ja Tampereen välissä vielä nykyistäkin parempi. Kuva: Asko Virtanen

AURA. Auran kunnanhallitus esittää valtuustolle yhteensä 29,3 hehtaarin maakauppaa valtatien varresta, Nuortentalon risteyksestä Tampereen suuntaan olevalta alueelta. Valtatie yhdeksän molemmille puolille sijoittuvista kolmesta määräalasta on määrä maksaa 555 000 euroa.

Alueella on tarkoitus varmistaa Auran yritystoiminnan tarvitsemien alueiden riittävyys pitkälle tulevaisuuteen.

–Aurassa ei tällä hetkellä ole aluetta, johon voisi houkutella suuria teollisia toimijoita. Esimerkiksi logistiikkakeskukselle paikka sopisi hyvin, Auran kunnanjohtaja Mika Joki sanoo.

Toisaalta paikka sopii Joen mukaan hyvin myös pienemmille yrityksille.

Jos suunnitelmat leveäkaistatien muuttamiseksi nelikaistaiseksi toteutuvat, tontin paikka on sijainniltaan todella houkutteleva.

 

Lue lisää 18.05.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot