Boksishop 2018 vaihtuva

Flemmich näkee työväenliikkeelle tilausta

Dieter ja Mirjami Flemmich laskivat työväen muistokukat vuoden 1918 muistomerkille.

PÖYTYÄ/Yläne. Vakaumuksensa puolesta vuonna 1918 henkensä menettäneiden muistomerkillä Yläneen kirkkomaalla pidettiin paikkakunnan työväenjärjestöjen perinteinen muistohetki vappuaamuna.

Tilaisuudessa puhuneen majuri evp Dieter Flemmichin mukaan väite siitä, että suomalainen vasemmisto olisi tehnyt itsensä tarpeettomaksi sotien jälkeisinä vuosikymmeninä ei pidä paikkaansa.

–Juuri nyt vasemmistolla on huomattavan merkittävää tilausta. Käynnissä on merkittävä tulonsiirto kaikkein köyhimmiltä kaikkein rikkaimmille. Työelämän pelisääntöjä ajetaan alas ja sosiaaliturvaa muutetaan vastikkeelliseksi siten, että vastiketta ei voi edes suorittaa, vaikka haluaisi ja kykenisi.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot