Boksishop 2019 vaihtuva

Horristen päiväkodista syntymässä kaupat

Horristen entiselle koululle ja päiväkodille on löytynyt ostaja.

LIETO/Tarvasjoki. Liedon kunta on tekemässä kaupat entisestä Horristen koulusta, joka viimeksi toimi Lounatuulen päiväkotina. Kauppojen teko tulee mahdolliseksi, kun kevään aikana rakennuksen pihalla havaittu öljyvahinko on saatu siivottua. Rakennuksen on ostamassa Aurala Sijoitus Oy 90 000 eurolla.

Rakennusta kaupattiin kevättalven aikana nettihuutokaupassa. Korkeimman tarjouksen teki Aurala Sijoitus, jonka jättämä 70 400 euron tarjous ei kelvannut Liedon kunnalle. Neuvotteluja kuitenkin jatkettiin ja hintaa saatiin hieman hilattua ylöspäin.

Aurala Sijoitus Oy:n taustalla on auranmaalaisia yrittäjiä, jotka jo ennättivät ostaa Auran Valintatalon kiinteistön kunnes Auran kunta päättikin käyttää siihen etuosto-oikeuttaan. Horrisiin he suunnittelevat muun muassa toimistotiloja ja osa tiloista aiotaan vuokrata.

 

Lue lisää 11.05.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot