Boksishop 2019 vaihtuva

Kristian von Pfaler takoo Kurjenrahkan portin teräksestä

Konevasara on seppämestari Kristian von Pfalerille tärkeä ja järeä työkalu isompia kappaleita taottaessa.

PÖYTYÄ/Yläne. Kurjenrahkan kansallispuiston porttirakennelmaksi on tarjouskilpailun perusteella hyväksytty seppämestari Kristian von Pfalerin tekemä ehdotus. Teräsrakenteisen portin pääteemana on lentoon lehahtava kurki. Portin rungon muodot kuvastavat suoalueen käppyräisiä mäntyjä.

Portti pystytetään syksyllä kansallispuistoon johtavan polun alkupäähän Turunväylän kupeeseen, jossa on kansallispuiston pääsisäänkäynti. Samalla alueella laajennetaan pysäköintialuetta ja rakennetaan infokatos. Alueen kehittäminen liittyy Kurjenrahkan kansallispuiston Portti-hankkeeseen, jota Pöytyän kunta hallinnoi.

Tavoite on, että portti toimii edustavana käyntikorttina alueelle tuleville retkeilijöille. Kansallispuiston kävijämääräksi on arvioitu noin 70 000 henkeä.

 

Lue lisää 04.05.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot