Boksishop 2019 vaihtuva

Kumilassa koettiin superpesishurmosta

Miikka Riikonen seuraa Mikko Paunan lyöntiä miesten ensimmäisessä yhteisessä Superpesispelissä. Pöytyän Urheilijoiden peliasut ovat molemmilla vaihtuneet Kankaanpään Mailan asuihin. Kuva: Tuomas Honkasalo

PÖYTYÄ/Kumila. Kymppi-Katto Areenalla päästiin helatorstaina kokemaan superpesishuumaa, kun Kankaanpään Maila pelasi kotiavauksensa Kumilan kentällä Hyvinkään Tahkoa vastaan.

Asetelmat peliin olivat mielenkiintoiset, sillä Pöytyän Urheilijoiden miesten edustusjoukkue on tehnyt yhteistyötä Tahkon kanssa monta vuotta ja solmi nyt kolmivuotisen yhteistyösopimuksen Kankaanpään Mailan kanssa. Molempien joukkueiden riveissä nähtiinkin entisiä Pöytyän Urheilijoiden pelaajia: Mikko Pauna, Miikka Riikonen ja Sami Virto pelaavat nyt KaMassa. Pöytyällä myös paljon pelannut Roni Wahl puolestaan pelaa Tahkossa.

Vanha kotikenttä toikin miesten peliin ihan omanlaista fiilistä.

–Voitokas ottelu Tahkoa vastaan entisellä kotikentällä Kumilan pesäpallopyhätössä oli kyllä mahtava kokemus, varsinkin kun katsomossa oli paljon tuttuja naamoja, Riikonen myhäili.

Kumilaan saapui yleisöä huikeat 711 henkeä. Pisteet ottelusta kahmi Kankaanpään Maila, joka voitti ottelun lukemin 2–0.

 

 

Lue lisää 15.05.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot