Boksishop 2019 vaihtuva

Kuivaa kangasmaastoa paloi Aurassa Puolamäentiellä

Maastopalo tuhosi myös kiinteistöllä olleita rakennelmia ja tavaroita, mutta päärakennus säästyi tulelta. Kuva: Simo Päivärinta

AURA. Kuivaa kangasmetsää paloi maanantaina Aurassa Puolamäentiellä. Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta aamupäivällä hieman ennen kello yhtätoista.

Rinnemaastossa riehunut palo tuhosi myös kiinteistöllä olleita rakennelmia ja tavaroita, mutta päärakennus säästyi tulelta. Alustavan arvion mukaan palo olisi saanut alkunsa risujen ja roskien poltosta. Syttymissyytä kuitenkin vielä tutkitaan.

 

Maasto palaa rakennuksen takana Aurassa Puolamäentiellä. Kuva: Simo Päivärinta.

Juttu päivitetty 14.5.2018 kello 12.58.

 

 

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot