Boksishop 2019 vaihtuva

Mirror Mirror tempaisee mukaansa

Cara Delevingnen kirja Mirror Mirror kertoo neljän, toisensa koulussa tavanneen nuoren – Leon, Rosen, Redin ja Naomin – kaveriporukasta. Nuoret ovat perustaneet bändin, jonka kautta jokainen on päässyt ylös oman elämänsä syvistä vesistä, tai ainakin siltä heistä tuntuu.

Juuri kun kaikki tuntui menevän täydellisesti, tilanne kuitenkin kääntyy päälaelleen ja nuoret joutuvat keskelle melkoista soppaa, kun yksi bändin jäsenistä löytyy pahasti loukkaantuneena läheiseltä laiturilta. Koko tilanne tuntuu hämärältä; miksi ja mistä kaikki paha on alkanut?

Kirjassa oli sopivassa määrin jännitystä, mutta se pysyi kuitenkin realistisena. Mielenkiinto pysyi koko lukemisen ajan, kannesta kanteen asti.

Usein tuntuu, ettei kirjojen ensimmäisten sivujen aikana pääse mukaan juoneen, mutta tässä teoksessa oli juuri päinvastoin; jo ensimmäisestä luvusta lähtien pystyi eläytymään täysillä.

Mirror Mirroria voi siis suositella kaikille, jotka pitävät todenmukaisesta mutta kuitenkin jännittävästä lukemisesta ja haluavat kokeilla jotain aivan uutta, onhan teos ilmestynyt vasta melko hiljattain ja suunnattu juuri nuorille. (E.L.)
* * * *

 

Arvosteluasteikko
* * * * *  unohtumaton
* * * *  hieno
* * *  kannattaa lukea
* *  kannattaa lukea, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen
*  ei kannata lukea, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen.

 

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot