Boksishop 2019 vaihtuva

Nainen hurjasteli huumeissa Oripäässä

ORIPÄÄ. Ajokiellossa ollut 50-vuotias nainen hurjasteli huumeissa Hirvikoskentiellä lauantaina iltapäivällä kello 14 aikaan. Lisäksi hän aiheutti vaaraa Oripään Shellin pihalla olleille naisille.
Nainen ajoi poliisipartiota vastaan kasikympin alueella 113 kilometrin tuntivauhdilla. Poliisi ajoi häntä takaa Shellille, jossa hän viimein pysähtyi. Pihalla olleet naiset joutuivat väistämään kaahailijan tieltä.
Naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumaantuneena ajamisesta, sillä poliisin testeri antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Lisäksi naista epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ajo-oikeudetta ajosta.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot