Boksishop 2019 vaihtuva

Oripäähän syntyy kaivatut kuntoportaat talkoovoimin

Talkoisiin saatiin myös paikallisia yrityksiä mukaan. Aggregaatti pörisi, kun talkooväki kantoi porrasmateriaalia rinteeseen. Kuva: Tuomas Honkasalo

ORIPÄÄ. Oripäähän rakennetaan kuntalaisten toivomia kuntoportaita talkoovoimin. Kangastuvan taakse vanhaan hiekkakuoppaan valmistuvat portaat saattavat tuoda Oripäähän kuntoilijoita muualtakin, sillä lähiseudulla ei kuntoportaita ole ruuhkaksi asti.

Talkootöillä tehtävät portaat maksavat kunnalle vain 4000 euroa, sillä aktiivisen talkooväen piiriin kuuluu myös yrityksiä.
Mauri Mäkilä Rakennus Pyramidista on ollut vastannut portaiden suunnittelusta.

–Tähän tulee 52 metriä portaita. Portaiden lukumäärä tulee olemaan noin 115. Painekyllästettyä kuusta kuluu arvion mukaan 1700 metriä, Mäkilä selvensi lukemia.

Portaiden toiseen reunaan tehdään kaide, jotta alas tullessa saa tukea hapottaville lihaksille.

Lauantaina aloitettu talkoourakka valmistunee viikon-parin sisällä.

 

Lue lisää 15.05.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot