Boksishop 2019 vaihtuva

Perussuomalaisille neljä maakuntavaaliehdokasta Auranmaalta

AURANMAA. Perussuomalaisten Varsinais-Suomen piirihallitus on hyväksynyt ensimmäiset 50 henkilöä ehdokkaiksi mahdollisiin maakuntavaaleihin. Joukossa on neljä auranmaalaista: Lauri Heikkilä Marttilasta, Asmo Mikkola ja Satu Mikkola Oripäästä sekä Katri Keloniemi Pöytyältä.

Seuraavat 50 ehdokasta Varsinais- Suomen Perussuomalaiset julkaisevat kesäkuun toisella viikolla ja loput ensi syksynä. Piiri voi asettaa ehdokkaiksi yhteensä 118 henkilöä, ja ehdokkuudesta kiinnostuneita on jo nyt enemmän kuin paikkoja.
Ensimmäiset maakuntavaalit järjestetään näillä näkymin 28. lokakuuta.

 

Katso juttu SDP:n, Keskustan ja Vasemmistoliiton auranmaalaisista maakuntavaaliehdokkaista tästä linkistä.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot