Boksishop 2019 vaihtuva

Roskalava paloi Kyrössä

Roskalava paloi Kyrössä Härkävuorentiellä lauantaina. Kuva: Simo Päivärinta.

PÖYTYÄ/Kyrö. Lauantaina kello 19 aikaan Kyrössä Härkävuorentiellä paloi roskalava, jossa oli muun muassa muovijätettä. Lisäksi paloi lavaa lähellä ollutta tavaraa ja nurmea. Loimaan poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tapaukseen liittyen numeroon 029 5444 933.

 

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot