Boksishop 2019 vaihtuva

Simo Laaksonen starttaa Formuloiden GP3-debyyttiinsä luottavaisena

Marttilalainen Simo Laaksonen lähtee odottavaisin mielin formuloiden GB3-sarjaan. Kuva: GB3/Lat

MARTTILA, ESPANJA/Barcelona. Formuloiden GP3-luokan kausi käynnistyy tulevana viikonloppuna Barcelonan moottoriradalla Espanjassa. Espanjalaisen Campos Racingin väreissä ajava marttilalaiskuljettaja Simo Laaksonen, 19, valmistautuu debyyttiinsä luottavaisena.

GP3-luokkaa ajetaan Formula ykkösten viikonloppuna kilpailutapahtumien yhteydessä, mikä tuo ensikertalaiselle oman mausteensa. GP3 on näyteikkuna, jollaisesta Laaksosella ei ole aikaisempaa kokemusta.

–En ole aiemmin ollut näin isoissa karkeloissa mukana. F1-ympäristö tuo vain lisää fiilistä. Saimme ajettua kevään testit suhteellisen puhtaasti läpi. Muutamia pieniä ongelmia pariin otteeseen kohtasimme, mutta ne ovat voitettu kanta. Koko Campos-tiimi lähtee ensimmäisestä osakilpailusta alkaen hyvillä fiiliksillä kilpailemaan palkintopalli- ja pistesijoituksista.

Formuloiden GP3-sarjan ensimmäinen harjoitus ja aika-ajo ajetaan Barcelonan moottoriradalla perjantaina. Kauden ensimmäinen kilpailu on vuorossa lauantaina ja toinen kilpailustartti sunnuntaina. Sarjassa ajetaan kaikkiaan 18 osakilpailua. Viimeinen ajetaan Abu Dhabissa marraskuun lopulla.

 

 

Lue lisää 11.05.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot