Boksishop 2019 vaihtuva

Traktori kolhaisi henkilöautoa Pöytyän Kirkkotiellä

PÖYTYÄ/Kirkonkylä. Pöytyän Kirkkotiellä sattui tiistaiaamuna kello 10 aikaan traktorin ja henkilöauton välinen kylkikolari. Riihikoskelaismies ajoi henkilöautolla ja siihen kytketyllä perävaunulla Kirkkotietä pitkin Pöytyän kirkon suuntaan, kun ampumaradan kohdalla häntä vastaan tuli traktori ja siihen kytketty lietevaunu. Traktoriyhdistelmä osui henkilöauton vasempaan peiliin rikkoen sen. Traktori jatkoi matkaa pysähtymättä.

Traktori oli John Deere -merkkinen ja väriltään vihreä. Traktorista ja sen kuljettajasta tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Loimaan poliisiin numeroon 0295 444 933.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot