Boksishop 2019 vaihtuva

Tuhmat laulut soivat lauantaina Yläneellä

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneen Musiikin Ystävien junailema konsertti Tuhmien laulujen ilta tarjoaa järjestäjien mukaan värikkään kattauksen tuhmia ja tosi tuhmia lauluja (K-18) alan taitajien esittämänä. Luvassa on sekä klassikoita että uutta tuotantoa.

Yläneen työväentalolla pidettävän konsertin juhlaorkesteri on saanut illan teemaan sopivan nimen Pimeä komppi. Kokoonpanossa soittavat Turo Lento, Jali Järvinen, Ilkka Soini, Mikael Koivisto, Jari Kulmala ja Otto Toivonen.

Artistijoukkoon kuuluvat paikallisen kansanmusiikkilauluryhmä Typyköiden lisäksi muun muassa laulaja-lauluntekijä Elina Ranta Hämeenlinnasta, laulaja-lauluntekijä Mika Peltonen Eurasta sekä rumpali ja trubaduuri Sami Lindfors Porista.

Ranta voitti viime vuonna Kertsi ry:n Kutumusa-kilpailun, Peltosen studion seinällä on kultalevy pornolaulusta ja Lindfors tunnetaan Martti ”Huuhaa” Innasen musiikin ystävänä. Typykät on pelimanni Hilja Harisen perustama iloinen lauluryhmä.

 

Konsertti alkaa lauantaina 26.5. klo 19 Yläneen työväentalolla. Tilaisuus kestää väliajan kanssa noin kaksi tuntia.

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot