Boksishop 2019 vaihtuva

Vaihdelaatikkoöljy haittasi liikennettä kymppitiellä

Palokunta siivosi kymppitielle valuneet öljyt. Kuva: Simo Päivärinta

KOSKI. Linja-autosta tielle valunut vaihdelaatikkoöljy haittasi liikennettä kymppitiellä perjantai-iltapäivällä. Kosken keskustasta Koskentietä pitkin tulleen linja-auton vaihdelaatikko hajosi hieman ennen kymppitietä ja valutti öljyt tielle. Erityisesti moottoripyöräilijöitä varoitettiin tielle valuneesta öljystä. Palokunta kävi siivoamassa jäljet. Liikennettä onnettomuus haittasi noin tunnin verran.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot