Boksishop 2018 vaihtuva

Auranmaan juhannuksen menot: yhteislaulua, lavatanssia, kesänäyttelyä ja -teatteria

Juhannusaattona tanssitaan niin Laurilan lavalla Marttilassa kuin Yläneen Valasrannallakin. Kuva on viime vuoden juhannustansseista Laurilan lavalta. Kuva: AVL:n arkisto/Tuomas Honkasalo.

AURANMAA. Suomi hiljenee juhannuksen viettoon, mutta jotain sentään tapahtuu Auranmaallakin. Tarjolla on yhteislaulua, lavatanssia, kesänäyttelyä ja kesäteatteria.

 

Juhannusaaton juhla

Perinteinen Tarvasjoen kappelin koko perheen juhannusaaton juhla vietetään TarUn majalla (Herrasmannintie 57). Juhannuskoivut odottavat oven pielessä, lippu nousee salkoon klo 18. Sauna lämpenee halukkaille. Ohjelmassa Outi-papin hartaus, yhteislaulua Minnan johdolla, kisailua ja visailua. Makkaraa voi paistaa pientä maksua vastaan. Kahvit keittelee kappelineuvoston väki.

 

Juhannusaaton tanssit

Perjantaina tanssitaan Laurilan lavalla Keijo Nurmen yhtyeen tahdissa kello 20:stä lähtien. Arpajaisetkin on ohjelmassa. Pääsymaksu sisältää kahvin ja pullan. Tanssit järjestää Marttilan Oikeutta Eläkeläiset ry.

 

Valasrannan juhannus

Yläneellä Valasrannan tanssilavalla tanssitaan niin juhannusaattona kuin juhannuspäivänäkin kello 20.30–02.30. Perjantaina tanssittaa Finlanders sekä Eija Kantola & Omega. Lauantaina on vuorossa Kyösti Mäkimattila & Varjokuva, Neljänsuora sekä Komiat.

 

Poikettavan juhannus

Auran kotiseutuyhdistyksen kesäkahvila Prunkkalan Poikettava on avoinna juhannusviikonloppuna sekä lauantaina että sunnuntaina klo 11–15. Kahvittelun lomassa voi tutustua näyttelyyn ”Aika ennen sotea”. Myynnissä on yhdistyksen seinäkalentereja sekä Auran kartta vuodelta 1923.

 

Kesäteatteria sunnuntaina

Sunnuntaina pääsee viihtymään niin Himolan teatteriin kuin Krekilän Myllyn kesäteatteriinkin. Himolan teatterissa saa sunnuntaina kello 19 ensi-iltansa Oma maa mansikka.
Krekilän myllyssä seurataan Pekka Puupään edesottamuksia sunnuntaina kello 14 ja 19.

 

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot