Boksishop 2019 vaihtuva

Elisenvaaran koulun rakennusaikataulu riippuu kustannuksista

Uudisrakennusosat sijoittuvat Monnilan (kuvassa tumman punaisella) luoteis- ja koillispuolelle, osittain nykyisen yläpihan päälle.

PÖYTYÄ. Elisenvaaran yhtenäiskoulun ja lukion ensimmäisen vaiheen rakentamisen hankesuunnitelma ennakoi vanhojen rakennusten purun, mahdollisesti säilytettävän Monnilan saneerauksen ja uudisrakennuksen teon arvonlisäverottoman hinnan nousevan yhteensä 15,6 miljoonaan euroon. Se, millä tavalla rakentaminen ja sen kustannukset jakautuvat suunnitelluille rakentamisvuosille 2019–2021, selviää tarkemmin vasta hankkeen edetessä, sillä rakennushanke jaksotetaan niin, että kokonaiskustannukset pysyvät hallinnassa.

Koulukompleksin kustannusarvion on tehnyt NL-rakennuslaskenta. Pelkän uudisrakennuksen arvonlisäverottomiksi perustamiskustannuksiksi on laskettu vajaa 13,5 miljoonaa euroa, jonka lisäksi koulun kalustamiseen ja varustamiseen kuluu vajaa 1,1 miljoonaa euroa (alv 0).

 

Lue lisää 29.06.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot