Boksishop 2018 vaihtuva

Marttilan Portti ei houkuttele huoltoasemia

Pikkulämmin vetää kulkijoita Marttilan Porttiin etenkin kesäviikonloppuina mukavasti. Huoltoasemille alueen liikennevirrat lasketaan kuitenkin liian pieniksi.

MARTTILA. Salo–Aura -maantien ja kymppitien risteys Marttilassa ei houkuttele huoltoasemia. Alueelle on pitkään haaveiltu huoltoasemaa, mutta WTF Balticsin tekemän Marttilan Portti -selvityksen mukaan tulijoita ei ole tiedossa. Kunnan tilaamaan selvitykseen vastanneet Neste K- liikenneasemat, St1 ja Shell sekä ABC totesivat, etteivät ole liikepaikasta kiinnostuneita. Teboililta ja Neste Expressiltä vastausta ei saatu.

Neste K- liikenneasemat laski alueen vuorokausiliikenteen liian pieneksi kannattavalle huoltamotoiminnalle. Alueen keskimääräinen vuorokausiliikenne on selvityksen mukaan 3 979 ajoneuvoa kymppitiellä ja 1 848 ajoneuvoa Salo–Aura -tiellä.
Todennäköisimmäksi vaihtoehdoksi Marttilan Portin kehittämiseksi selvityksessä todetaan kylmäaseman perustaminen.

Selvityksessä alueelle visioidaan myös sähköautojen latauspaikkaa, rekkaparkkia pesutiloineen, lasten leikkipuistoa ja suoramyyntitoria, joka voisi kerätä alueen suoramyyjät.

 

 

Lue lisää 21.06.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot