Boksishop 2019 vaihtuva

Marttilan rakennustarkastajan virkaan kolme hakijaa

MARTTILA. Marttilan kunnan rakennustarkastajan virkaan saatiin kolme hakemusta. Virkaa hakeneilla Jarkko Vihtosella, Kirsti Santakankaalla ja Heikki Alhosella on kaikilla vaadittava kelpoisuus tehtävään. Kaikki kolme haastatellaan ja seuraavassa kunnanhallituksen kokouksessa juhannuksen jälkeen päätetään, miten haussa edetään. Virka on tarkoitus täyttää marraskuun alusta alkaen.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot