Boksishop 2019 vaihtuva

Pöytyä ottaa kuuden miljoonan lainan

PÖYTYÄ. Pöytyän kunta ottaa Kuntarahoitus Oyj:ltä kuuden miljoonan euron lainan kymmeneksi vuodeksi. Korko on kuuden kuukauden Euribor lisättynä 0,195 prosentin marginaalilla. Korkomarginaali on voimassa koko laina-ajan.

Pöytyän talousarviossa arvioitiin jo aiemmin lainanottotarpeeksi kuusi miljoonaa euroa. Hallintosäännön mukaan valtuudet pitkäaikaisen lainan ottamiseen ovat kunnanhallituksella.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot