Boksishop 2018 vaihtuva

Rivitalopalosta suuret vahingot Riihikoskella

Palo levisi nopeasti kattorakenteissa. Kuva: Simo Päivärinta.

PÖYTYÄ/ Riihikoski. Riihikosken Sankarintien varrella oleva kuuden asunnon rivitalo syttyi sunnuntaina iltapäivällä kello 15 jälkeen tuleen.

Terassilta alkunsa saanut palo levisi kattorakenteisiin ja niiden kautta kahteen muuhun asuntoon, jotka paloivat asuinkelvottomiksi.

Talon kolme muuta asuntoa kärsivät savuvahingoista. Kaikki asukkaat pääsivät rakennuksesta ulos omin avuin.

Kaikille talon asukkaille on löytynyt korvaava majoitus. Osa heistä löysi asunnon omatoimisesti, osalle sen järjesti kunta.

Paloa sammuttamassa oli liki parikymmentä pelastuslaitoksen yksikköä Pöytyältä ja naapurikunnista sekä Loimaalta. Palo saatiin rajattua iltapäivän aikana ja sammutustyöt päättyivät illalla.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot