Boksishop 2019 vaihtuva

Solo on arvaamaton ja hauska seikkailu

Elokuva: Solo: A Star Wars Story
Lajityyppi: Seikkailu, jännitys, scifi
Pääosissa: Alden Ehrenreich, Donald Glover, Emilia Clarke
Ensi-ilta: 23.5.2018
Kesto: 2h 15min
Ikäraja: 12

Ron Howardin ohjaama, Star Wars -elokuvien maailmaan sijoittuva Solo: A Star Wars Story kertoo nuoresta huippupilotti Han Solosta, joka yrittää selvitä rikollisessa alamaailmassa. Hengissä selvitäkseen Hanin ja muutaman muun on maksettava velkansa pahamaineisen rikosjärjestön pomolle. Alkaa vauhdikas seikkailu läpi galaksin.
Elokuvan paras puoli on ehdottomasti sen arvaamattomuus: juonenkäänteitä tapahtuu useita, mutta ne kaikki tuntuvat silti yllättäviltä ja mielenkiintoisilta. Toisaalta jännitystä vähentää tieto siitä, että Han jää joka tapauksessa henkiin, onhan hän mukana muissa Star Wars -elokuvissa.
Elokuva on suurelta osin toimintaa, mutta rauhallisempia kohtiakin siihen mahtuu. Vaikka elokuvan hahmot ovat suurimmaksi osaksi kelvottomia rikollisia, on heistä suurimmasta osasta silti helppo pitää.
Kaiken kaikkiaan Solo on viihdyttävä kokonaisuus, josta löytyy vauhdikkuutta sekä toiminnan että juonen osalta. (M.T.)
* * * *

 

Arvosteluasteikko
* * * * *  unohtumaton
* * * *  hieno
* * *  kannattaa katsoa
* *  kannattaa katsoa, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen
*  ei kannata katsoa, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot