Boksishop 2019 vaihtuva

Tarvasjoen kesäteatteri tarjoaa takuuvarmaa viihdettä

Pääroolia esittävä Tuula Tapani ei ensin hyppinyt riemusta päästessään veljensä Matin ohjaukseen, mutta ensi-illan alla hän ei voi olla muuta kuin ylpeä pikkuveljensä suorituksesta. Kuva: Katriina Reijonen

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoella saa lauantaina ensi-iltansa Kylän viimeinen nainen -maalaiskomedia. Näytelmä on tekijätiimin mukaan juuri sellaista teatteria, jota Tarvasjoen kesäteatterissa on parhaimmillaan totuttu näkemään: takuuvarmaa viihdettä.

–Tämä on sellaista hyvän mielen huumoria ja tarinaan on helppo samaistua. Tarvasjoen kesäteatteriin voi vain tulla, viihtyä ja jättää ylimääräiset analyysit pois, pääroolissa Leilana esiintyvä Tuula Tapani lupaa.

Vaikka ensin vaihtui ohjaaja ja sitten yksi näyttelijä, on Kylän viimeinen nainen työryhmän mukaan tarkkaan harkittu ja hyväntuulinen kokonaisuus, jota uskaltaa tulla katsomaan kauempaakin.

–Tämä kuulostaa sellaiselta perinteiseltä maalaiskomedialta, jossa on sinkkunainen ja sinkkumies, ja lopuksi tanssitaan häitä, mutta katsoja voi yllättyä loppuratkaisusta, näytelmän ohjaaja Matti Tapani aprikoi.

 

Tarvasjoen nuorisoseuran kesäteatteri: Kylän viimeinen nainen. Vuorilinnan ulkoilmateatteri, Salomäentie 9. Ensi-ilta: 16.6. klo 14. Muut näytökset: 18.6 ja 20.6. klo 19, 15.7. klo 14, 18.7. klo 19, 21.7. klo 21, 22.7. klo 14, 25.7. klo 19 ja 28.7. klo 21. Liput 15 euroa, varaukset p. 044 3085022.

 

Lue lisää 15.06.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot