Boksishop 2018 vaihtuva

Toribussi alkaa kulkea taas keskiviikkona

PÖYTYÄ. Keskiviikkoisin Yläneeltä Kyröön ja takaisin Yläneelle liikennöivä ilmainen toribussi aloittaa kulkunsa keskiviikkona. Liikennöintiä jatketaan elokuun 8. päivään saakka.

Bussin aikataulua on muutettu sen viime kesän käyttäjien toivomuksesta niin, että aamuinen lähtöaika Yläneeltä on nyt vasta 8.50 ja paluukyyti Kyröstä lähtee jo 11.15.

Auto kulkee Yläneen torilta Uudenkartanon, Riihikosken ja Pöytyän kirkonkylän kautta Kyrön torille, jonne saavutaan kello 9.35.

Paluumatka alkaa torilta kello 11.15. Paluumatkan kyyti on yhdistetty Kuhankuonolta Luontokapinettiin ajettavaan Patikkakyytiin. Kuhankuonon lenkin vuoksi paluukyytiin kuluu reippaammin aikaa niin, että päätepysäkkinä olevaan Luontokapinettiin saavutaan kello 12.35. Tarvittaessa paluumatkalla pysähdytään Uudessakartanossa.

Patikka- ja toribussiin saa halutessaan ilmoittautua jo etukäteen, mutta matkaan pääsee muutenkin reitin varrelta.
Lisätietoja vuoroista voi kysellä liikennöitsijä Matka-Niinimäki Oy:n Ossi Niinimäeltä numerosta 0400 228 061 tai info@matka-niinimaki.fi.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot