Boksishop 2018 vaihtuva

Tuomiokapituli: papin irtisanomisesta päättää tuomiokapituli, eikä Auran seurakunta

AURA. Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli tukistaa Auran seurakuntaa, ettei se ole ottanut kantaa piispa Kaarlo Kallialan edellyttämiin toimenpiteisiin, jotka tämä esitti ylimääräisen piispantarkastuksen yhteydessä. Sen sijaan luottamushenkilöt olivat maaliskuussa yksimielisesti erottamassa kirkkoherra Torsti Äärelää (AVL 23.3.).

Tuomiokapituli palautti asian jokin aika sitten seurakuntaan uudelleen valmisteltavaksi ja tarkemman selvityksen antamiseksi. Kirkkovaltuustolla on aikaa elokuun loppuun asti.

Tuomiokapituli muistuttaa, että Kirkkolain mukaan se päättää papin irtisanomisesta. Kirkkoneuvostolla on toki oikeus tehdä siitä esitys viranhaltijasta johtuvilla perusteilla. Syiden pitää olla asiallisia ja painavia.

 

Aiheesta laajemmin perjantain 8.6.2018 Auranmaan Viikkolehdessä.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot