Boksishop 2019 vaihtuva

Ajokortiton rattijuoppo jäi kiinni Oripäässä

ORIPÄÄ. Poliisi pysäytti humalassa autoilleen ajokortittoman miehen Oripäässä Turuntiellä lauantaina iltapäivällä vähän ennen neljää. Poliisi sai ilmoituksen ulkomaan rekisterikilvissä olleesta autosta, jonka liikehdintä oli epävarmaa Oripään keskustassa.

Partion tavoittama kuljettaja puhalsi alkometriin 1,12 mg/l tuloksen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot