Boksishop 2019 vaihtuva

Auranmaan kunnanvirastot menevät kiinni, terveyskeskuksissa sulut alkoivat jo

AURANMAA. Heinäkuu sulkee kaikki Auranmaan kuntien kunnanvirastot viimeistään ensi maanantaina. Sulut kestävät heinäkuun 29. päivään saakka. Kaikissa kunnissa on järjestetty teknisen ja perusturvan päivystykset.

Marttilassa ja Liedossa kunnanvirastot ovat olleet kiinni jo heinäkuun alusta. Aurassa, Koskella, Marttilassa, Oripäässä ja Pöytyällä sulut alkavat maanantaina 9. heinäkuuta.

Pöytyän terveyskeskuksen Auran, Kyrön ja Yläneellä terveysasemat ovat olleet suljettuina juhannuksesta lähtien ja sulku kestää heinäkuun 29. päivään saakka. Sulku koskee myös terveysasemien neuvoloita. Lisäksi pääterveysaseman diabetesneuvola on suljettuna 9.7.–22.7.

Härkätien terveysasemista Tarvasjoella kesäkuun 18. päivä alkanut sulku kestää elokuun 12. päivään. Kosken terveysaseman juhannuksesta alkanut sulku päättyy 29.7. Marttilan terveysasema on puolestaan kiinni 16.7.–19.8.

Sulkujen aikana näillä terveysasemilla järjestetään hoidon kannalta tarpeellinen laboratorionäytteiden otto sekä tarvittavat neuvola- ja kotisairaanhoidon palvelut.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot