Boksishop 2019 vaihtuva

Hirvi kuoli postiauton alle Tarvasjoella

Törmäys pakettiautoon koitui hirven kohtaloksi 10-tiellä. Kuva: Simo Päivärinta.

LIETO/Tarvasjoki. Postiauto törmäsi hirveen Tarvasjoella kymppitiellä perjantaina puolen yön jälkeen. Kuljettaja ei loukkaantunut, mutta pakettiauto vaurioitui ajokelvottomaan kuntoon ja täysikasvuinen hirvi kuoli. Kolari sattui lähellä Härkätien risteystä. Auto oli tulossa Turun suunnasta.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot