Boksishop 2019 vaihtuva

Huovintien varrella toinenkin palo

Sammutustöiden yhteydessä jouduttiin raivaamaan puustoa. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Koskella Huovintien lähettyvillä saman pikkutien varrella sammutettiin vuorokauden sisällä kahta maastopaloa. Myöhään keskiviikkoillalla syttyneestä palosta Auranmaan Viikkolehti uutisoi jo aiemmin. Kello 23 jälkeen torstai-illalla Huovintien läheisyydessä jouduttiin sammuttamaan uutta paloa. Maastoa paloi noin aari.
Kosken VPK:n lisäksi paloa oli sammuttamassa yksiköitä Pöytyältä ja Marttilasta. Sammutustöiden yhteydessä jouduttiin kaatamaan puustoa. Palon syttymissyystä ei ole tietoa.

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot