Boksishop 2018 vaihtuva

Kössi skeetin maailmancupin yhdeksäs

AMPUMAURHEILU. Suomen skeet-miehet onnistuivat joukolla hyvin maailmancupissa Yhdysvaltain Tucsonissa, vaikka finaalipaikat jäivät tällä kertaa saamatta. Parhaiten 125 kiekkoa ampui Oripään Oskari Kössi, joka oli tuloksella 121 yhdeksäs. Timo Laitinen oli yhtä kiekkoa huonommalla tuloksella 12:s ja Tommi Takanen 16:s (119).

Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä loppuun ammutussa kilpailussa Kössi jäi lopulta vain yhden kiekon päähän finaalista. Hän aloitti kilpailun mainiosti, kun ensimmäisestä 50 kiekosta saldo oli 50 rikottua. Toisena päivänä kolmas sarja toi tuloksen 23, kaksi viimeistä 24 kumpikin.

–Ei pysty pukemaan sanoiksi mitään järkevää, Kössi muotoili pettyneenä ja harmissaan.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot